O nama

Tvrtka Projekt inženjering d.o.o. osnovana je 2012. godine u Požegi. Tvrtku su osnovali inženjeri građevinarstva Igor Starčević i Krešimir Krizmanić. Neke od osnovnih djelatnosti Projekt inženjeriga d.o.o su: gradnja stambenih i nestambenih zgrada,adaptacije prostora, energetska obnova zgrada i slično. Ono što odlikuje našu tvrtku je vrhunski  tim ljudi koji svojom profesionalnošću, stručnošću i radom udovoljava svim zahtjevima tržišta.

Naš kadar čine  diplomirani inženjeri građevine,  inženjeri građevine, građevinski tehničari, prvostupnici ekonomije te radnici raznih zanimanja.

Rezultat našega rada su uspješno izgrađene brojne stambene i  poslovne zgrade koje se nalaze po cijeloj Hrvatskoj.  Naš rad je uvelike prepoznat za što su najbolji dokaz sretni i zadovoljni kupci koji nam se obraćaju s povjerenjem.

Tvrtka je dio grupacije koju još čine tvrtke  Projekt instalacije koja se bavi prodajom sanitarija, keramike, vodoinstalaterskih i strojarskih materijala i uređaja te Projekt metal koja se bavi proizvodnjom PVC stolarije,  aluminijske bravarije te crne bravarije.

Kontakt info

Ukoliko imate potrebu za bilo kojom uslugom koju možemo ponuditi, slobodno nam se javite.

Adresa: Svetog Roka 35, Požega
Telefon: 034 43 42 41
FAX: 034 43 43 43

Projekt grupa

Projekt inženjering
Projekt instalacije
Projekt metal
© 2017 PROJEKT INŽENJERING d.o.o.   design by Iqmedia