Projekt metal

Tvrtka Projekt metal osnovana je kao dio Projekt grupe (Projekt inženjering, Projekt metal i Projekt instalacije). Projekt metal tvrtka je koja ima vlastiti pogon za proizvodnju PVC stolarije i aluminijske bravarije kao i pogon za proizvodnju čeličnih ograda i konstrukcija. Spremni smo odgovoriti na sve zahtjeve tržišta jer u svome posjedu imamo stručni kadar koji rukuje suvremenim alatima i strojevima za proizvodnju već navedenih proizvoda.

Naši pogoni nalaze se  nedaleko od Požege. Zadovoljni kupci najbolji su dokaz da smo na dobrom putu stoga nam se i Vi obratite s povjerenjem kojega ćemo zasigurno opravdati.

Kontakt:
Mob: 091 430 0860
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PARTNERI

U proizvodnji koristimo PVC profile koje nudimo u suradnji sa grupom Alphacan. Alphacan je francuska multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom PVC profila za izradu prozora, vrata, kućnih programa. Alphacan grupa prisutna je diljem Europe sa proizvodnim lokacijama u Francuskoj, Italiji, Njemačkoj, Nizozemskoj i Hrvatskoj. Zahvaljujući iskustvu i know- how tehnologiji Alphacan nudi proizvode visoke kvalitete koristeći najnovija dostignuća moderne tehnologije, visokokvalitetne sirovine te inovativni pristup od proizvodnje do krajnjeg proizvoda.
Alphacan u svojoj ponudi posjeduje slijedeće proizvode:

Profil Alpha 70-80R-80 (70mm i 80mm) sa 5 i 6 komora. Sistem ALPHA jamči visoku kvalitetu izvedbe u pogledu toplinske i zvučne izolacije, te izolacije od vlage. Sam izgled profila je moderan i elegantan, sa širokim rasponom boja, što jamči različite mogućnosti finalnog izgleda ovisno o željama.

projekt inzenjering profil alfa1

Sistem roleta Mediterraneo koji je vrlo zanimljiv u pogledu toplinske i zvučne izolacije. Zahvaljujući specijalnim rješenjima profila te dvokomponentnoj ljepljivoj traci, sistem Mediterraneo se može vrlo lako namontirati na bilo koji prozorski profil na tržištu.

Sistem grilja Persiana. Dugogodišnje iskustvo na brojnim tržištima grilja jasno je vidljivo u detaljima profila sistema Persiana što daje mogućnost izrade bilo kojeg estetskog rješenja. Sistem je uspješno prošao testiranje otpornosti na najekstremnije vremenske uvjete.

projekt inzenjering profil alfa2

Klizni sistem za prozore i vrata PFS i HST koji je jednako zastupljen u Mediteranskim i tropskim zemljama. HST predstavlja sistem kliznih stijena idealnih za terase i balkone vrhunske izolacije i stabilnosti.

projekt inzenjering profil alfa3

projekt inzenjering profil alfa4

                                        
U ponudi imamo i aluminijsku stolariju. Naš partner pri izradi aluminijske stolarije je tvrtka Zekić d.o.o.  Tvrtka Zekić d.o.o. od osnutka 1997.g. zauzima vodeću poziciju u distribuciji aluminijskih profila i pripadajućih okova te srodnog asortimana za građevinsku industriju sa jasno definiranim ciljem; pružiti klijentu zadovoljstvo kupovine na jednom mjestu uz kompletnu uslugu od razrade projekata, kompletnog asortimana i transporta do vrata. Profili tvrtke Zekić dolaze  u standardnim dužinama od 6,5 m do 7 m, a po narudžbi moguće je dobaviti i druge dužine šipki i izvedbi.

U ponudi posjeduju i veliku paletu RAL boja i površiniskih obrada, uključujući:

ELOKSIRANJE - površina profila u boji srebra, bronce, titana, i drugih posebnih estetskih završnih obrada.

BOJANJE - površina profila u mat ili sjajnim standardnim RAL bojama, uključujući imitacije drva.

Više informacija o partneru i njegovim proizvodima: www.zekic.hr

Kontakt info

Ukoliko imate potrebu za bilo kojom uslugom koju možemo ponuditi, slobodno nam se javite.

Adresa: Svetog Roka 35, Požega
Telefon: 034 43 42 41
FAX: 034 43 43 43

Projekt grupa

Projekt inženjering
Projekt instalacije
Projekt metal
© 2017 PROJEKT INŽENJERING d.o.o.   design by Iqmedia