O nama

Tvrtka Projekt inženjering d.o.o. osnovana je 2012. godine u Požegi. Tvrtku su osnovali inženjeri građevinarstva Igor Starčević i Krešimir Krizmanić. Neke od osnovnih djelatnosti Projekt inženjeriga d.o.o su: gradnja stambenih i nestambenih zgrada,adaptacije prostora, energetska obnova zgrada i slično. Ono što odlikuje našu tvrtku je vrhunski  tim ljudi koji svojom profesionalnošću, stručnošću i radom udovoljava svim zahtjevima tržišta.

Naš kadar čine  diplomirani inženjeri građevine,  inženjeri građevine, građevinski tehničari, prvostupnici ekonomije te radnici raznih zanimanja.

Rezultat našega rada su uspješno izgrađene brojne stambene i  poslovne zgrade koje se nalaze po cijeloj Hrvatskoj.  Naš rad je uvelike prepoznat za što su najbolji dokaz sretni i zadovoljni kupci koji nam se obraćaju s povjerenjem.

Tvrtka je dio grupacije koju još čine tvrtke  Projekt instalacije koja se bavi prodajom sanitarija, keramike, vodoinstalaterskih i strojarskih materijala i uređaja te Projekt metal koja se bavi proizvodnjom PVC stolarije,  aluminijske bravarije te crne bravarije.

View the embedded image gallery online at:
https://www.projektinzenjering.hr/o-nama.html#sigProId648a86bb19

Kontakt info

Ukoliko imate potrebu za bilo kojom uslugom koju možemo ponuditi, slobodno nam se javite.

Adresa: Svetog Roka 35, Požega
Telefon: 034 43 42 41
FAX: 034 43 43 43

Projekt grupa

Projekt inženjering
Projekt instalacije
Projekt metal
© 2017 PROJEKT INŽENJERING d.o.o.   design by Iqmedia